Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЄБРР і надалі співпрацюватиме з Україною, незалежно від парламентської кампанії, - Зубко

ЄБРР і надалі співпрацюватиме з Україною, незалежно від парламентської кампанії, - Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України.

Про це написав у своєму Твіттері Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко за результатами зустрічі з Віце-президентом Європейського банку реконструкції та розвитку П’єром Хейлброном та Керуючим директором у країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне

«Однозначно — продовження співпраці з Україною, незалежно від парламентської кампанії в Україні, формування нового складу Єврокомісіі, формування нового Уряду в Україні.

Плануємо безліч нових проектів в муніципальному секторі, фінансування проектів у приватному секторі, підтримка проектів зі зменшення обсягів споживання енергії», — написав він.

Нагадаємо, 2-4 липня у Торонто, Канада проходить третя Міжнародна Ukraine Reform Conference. Геннадій Зубко презентує на конференції результати реформ децентралізації та енергоефективності. Також у рамках конференції заплановані панельні дискусії міністрів, експертні обговорення прогресу українських реформ, двосторонні зустрічі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ