Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«ЄРобота»: жителька Львівщини започаткувала бізнес у сфері косметичних та перукарських послуг

Як повідомляє Львівська ОВА, підприємиця підготувала бізнес-план, виповнила заявку у порталі «Дія» та отримала позитивне рішення про додаткову фінансову підтримку.

Христина Сувала – одна з переможниць грантової програми «Власна справа» проєкту «єРобота». Займається вона наданням перукарських, косметологічних і манікюрних послуг, зокрема фарбуванням, укладанням, кератиновим вирівнюванням волосся. Відвідувачі її салону також отримують різні експрес-процедури, що пов’язані з доглядом, нарощуванням нігтів і покриття їх гель-лаком.

Щоб надавати такий широкий спектр послуг, Христині Володимирівні потрібні були додаткові кошти. Тому вона відважилася взяти участь у програмі «Власна справа». Підприємиця підготувала бізнес-план, виповнила заявку у порталі «Дія» та отримала позитивне рішення про додаткову фінансову підтримку. Це дало можливість придбати сучасне обладнання для салону, сировину, а також створити додаткові робочі місця.

Подати заяву на отримання мікрогрантів можна на порталі «Дія», процедура описана за посиланням. Перевірку ділової репутації претендента на отримання коштів проводить АТ «Ощадбанк», а остаточне рішення ухвалює Державний центр зайнятості після оцінки бізнес-плану.

Львівський центр професійно-технічної освіти надає онлайн-консультації з аспектів реалізації грантової програми та написання бізнес-плану, а також на платформі ZOOM проводить дводенні семінари. Консультації з питань участі у програмі «Власна справа» можна отримати у підрозділах обласної служби зайнятості, а також за тел. +380966825183.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ