Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЄС забезпечило поліцейських Львівщини засобами індивідуального захисту

Поліцейські Львівщини отримали засоби індивідуального захисту від Європейського Союзу. Про це сьогодні, 4 серпня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
фото Поліція Львівщини

Сьогодні, 4 серпня, радник представництва Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні Стіг Хайдеманн вручив співробітникам Головного управління Національної поліції у Львівській області засоби індивідуального захисту, які допоможуть знизити ризики захворювання під час виконання службових обов'язків в умовах пандемії коронавірусу.

Зокрема, правоохоронці отримали захисні рукавички, респіратори FFP3/FFP2, термометри та дезінфікуючі засоби. «Це лише невеликий знак вдячності за вашу роботу та співпрацю з вами, яким ми можемо долучитися до безпеки роботи поліцейських Львівщини у цій ситуації», - зазначив Стіг Хайдеманн.

За словами голови Консультативної Місії Антті Хартікайнена, ситуацію, що виникла через COVID-19, неможливо подолати самостійно. «Лише об’єднавши наші зусилля, ми зможемо перемогти вірус та зменшити його наслідки, – підкреслив він. - Поліцейські ризикують своїм життям заради безпеки громадян. Ця допомога – невеличкий акт солідарності з нашими українськими партнерами. Важливо захищати один одного, якщо ми хочемо захистити себе».

Заступник начальника Головного управління поліції у Львівській області, полковник поліції Володимир Ільчишин подякував Консультативній місії Європейського Союзу за надану допомогу. «Від імені керівництва та усіх співробітників поліції Львівщини висловлюю подяку за передані КМЄС засоби індивідуального захисту – вони є необхідними для ефективного виконання правоохоронцями службових обов’язків в умовах пандемії COVID-19”, - підкреслив він.

Свою чергою, Стіг Хайдеманн запевнив, що Місія продовжуватиме допомагати поліцейським Львівщини і надалі.

Передані засоби індивідуального захисту – лише частина пакету допомоги від КМЄС на підтримку України у відповідь на спалах COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ