Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

YesYes.ua – ідеальне планування ідеального весілля

Весілля – це не тільки надважлива для молодять подія, це ще велика відповідальність, котра порівну лягає на майбутнього подружжя. І щоб максимально спростити та полегшити підготовчий етап, свого часу був створений та запущений спеціальний ресурс YesYes.ua, котрий допомагає у плануванні та проведенні весілля на найвищому рівні.

Завдяки порталу YesYes.ua вирішити всі організаційні питання, що стосуються весілля, можна максимально легко та просто. Головне, виокремити для себе чіткі цілі та завдання, а затим приступити до їх реалізації.

Чим привабливий портал YesYes.ua

Весільний сайт володіє всіма необхідними функціями та інструментами для ретельного та грамотного планування весілля, зокрема, з допомогою порталу ви матимете змогу:

  • Формувати список справ по пунктах – починаючи від дати весілля і закінчуючи вибором фотографа, оператора, тамади тощо;
  • Планувати та формувати бюджет на подію – затрати на сукню, макіяж, зачіску, прикраси і аксесуари, оплату за ресторан, транспорт, фахівців і т.д.;
  • Проводити пошук та затвердження весільних фахівців – фотографа і оператора, тамаду і візажиста, флориста і кондитера тощо;
  • Складати список гостей та планувати весільний день в цілому;
  • Замовити каблучки, сукню, сумочку, костюм, взуття, прикраси, аксесуари та багато іншого.

Найголовнішим плюсом YesYes.ua є те, що саме на сайті ви зможете підібрати найбільш підходящих весільних фахівців. Це можна зробити двома способами – переглянути всі наявні оголошення або з створити тендер, на який опісля відгукуватимуться фотографи, відео оператори, тамади чи інші потрібні вам фахівці, що відповідають зазначеним вами критеріям.

Окрім цього, тут ви зможете з легкістю обрати весільну сукню, костюм, взуття, прикраси, весільні каблучки, а також замовити авто, десерт, запрошення та безліч інших потрібних речей і аксесуарів.

Окремої уваги заслуговує блог порталу, де зосереджено безліч цікавих та інформативних матеріалів на весільну тематику – це і статті, і думки експертів, і поради, і лайфхаки. Більше того, завдяки наявності фотогалереї ви матимете змогу переглянути фото історії реальних весіль, які надихатимуть вас та можуть стати джерелом ідей і для вашого свята.

Якщо ви мрієте, щоб ваше весілля було заплановано та пройшло на найвищому рівні, портал YesYes.ua – ваш найкращий помічник, завдяки якому важлива для вас подія буде ідеальною та пройде так, як треба!

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ