Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Євген Клопотенко запрошує дітей на безплатну кулінарну терапію

Під час кулінарних майстер-класів з топовим українським шеф-кухарем паралельно можна поспілкуватися з психологами.
Фото: офіційна фейсбук-сторінка Євгена Клопотенка

ЮНІСЕФ разом з Євгеном Клопотенком та професійною командою кухарів проєкту Cult Food (ГО “Гастропріхожанє”) за підтримки Міністерства освіти і науки України запустили кулінарні майстеркласи для дітей по Україні. Про це повідомляє Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

“Під час приготування психологи зможуть попрацювати з дітьми та навчити батьків способів підтримки своїх дітей. А ще дітям та дорослим розкажуть про фундамент здорового харчування, бо їжа — це ще й про фізичне здоров‘я, яке вкрай важливо підтримувати під час війни”, – йдеться в анонсі. 

Заходи безплатні та відбуватимуться у Львівській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях зі серпня по грудень. 

Батьки з дітьми віком від 6 до 16 років можуть зареєструватися на захід за покликанням та обрати зручний час для відвідування. 

“Взагалі, готувати з дитиною – це круто, бо там можна залучити всі поради психологів з того, як дати дитині відчуття безпеки…

Бо мені важливо, щоб всі батьки мали інформаційну підтримку і знали, як допомогти своїй дитині. Щоб українці виростали крутою нацією”, – зокрема зазначив шеф-кухар Євген Клопотенко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ