Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Євробачення-2020" відбудеться у Роттердамі

Нідерландське місто Роттердам було обране для проведення пісенного конкурсу "Євробачення" у 2020 році. Конкурс запланований на 12, 14 та 16 травня наступного року.

65-ий пісенний конкурс "Євробачення" пройде наступного року у Роттердамі в Нідерландах, повідомляється на офіційній інтернет-сторінці конкурсу в п'ятницю, 30 серпня, передає DW.

Всього у конкурсі на проведення "Євробачення-2020" змагалися п'ять міст. Основне змагання було між Роттердамом та Маастрихтом. "Роттердам виявив фантастичний ентузіазм і відданість і має заслужене право вітати делегації з понад 40 країн у травні наступного року", - заявив виконавчий директор конкурсу Джон Ола Сенд.

Нідерланди прийматимуть "Євробачення" вже п'ятий раз. Конкурсні виступи заплановані на 12, 14 та 16 травня 2020 року. До цього "Євробачення" проводили в Амстердамі, двічі в Гаазі та у Хілверсюмі.

Нагадаємо, цього року на на конкурсі в ізраїльському Тель-Авіві переміг представник Нідерландів Дункан Лоуренс з піснею Arcade. Україна не брала участь у конкурсі, а німецький дует Sisters посів третє місце з кінця. 

Нагадаємо, визначено фіналістів нацвідбору на Дитяче Євробачення-2019.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ