Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Їдальню для депутатів та чиновників обслуговуватиме "Кав’ярня Леваковського"

На позачергову сесію Львівської обласної ради, яка відбудеться завтра, 25 жовтня, винесли питання, щодо їдальні у Львівській облраді, передає Гал-інфо.

У проекті рішення пропонується надати в оренду на пільгових умовах приміщення на вул. В. Винниченка, 18 для фізичної особи підприємця Гром Наталії Юліанівні.

Проект рішення підготували враховуючи висновок постійної комісії з питань комунального майна та приватизації та з метою забезпечення належного рівня харчування працівників облдержадміністрації та обласної ради.

Депутатам пропонують надати в оренду ФОП Гром Наталії Юліанівні нежитлові приміщення І поверху за адресою: вул. В. Винниченка, 18, м. Львів, загальною площею 235,1 кв. м, строком на 2 роки 11 місяців, з орендною платою в розмірі 1 грн за рік (без ПДВ), установивши істотною умовою договору оренди проходження навчальної практики учнів та слухачів Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг.

Окрім того фінансування витрат за комунальні послуги та послуги з охорони орендованих приміщень буде здійснюватись за рахунок кошторисних призначень управління майном спільної власності Львівської обласної ради.

Додамо, що на сайті Львівської обласної ради є інформація про те, що 5 жовтня постійна комісія з питань комунального майна та приватизації розглядала звернення ФОП Гром Наталія Юліанівна. Звернення від 05.09.2017 №2(вх№01-Г-1620) щодо надання в оренду на пільгових засадах приміщень І поверху за адресою: вул. Винниченка, 18. м.Львів, для забезпечення харчуванням працівників облдержадміністрації та обласної ради.

З відкритих джерел відомо, що Гром Наталія Юліанівна має стосунок до закладу «Кав’ярня Леваковського», яка знаходиться у центрі Львова на пл.Катедральна 3.

Також нагадаємо, що у вересні 2016 року у приміщенні Львівської ОДА на вул. Винниченка, 18 відкрили їдальню, яка повинна була мати досить низькі ціни.

Їдальню обслуговував  Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

На сесії Львівської облради  27 вересня 2016 року коледжу передали в пільгову оренду приміщення їдальні. За оренду в рік коледж мав сплачувати лише 1 грн. Тоді депутати мотивували це тим, щоб учні коледжу мали можливість проходити практику та заробляти кошти. Окрім того ціни у цій їдальні були значно нижчі, чим у інших закладах громадського харчування в центрі Львова і вона була доступною для всіх.

Також додамо, що учні коледжу більше не обслуговують буфет, який працює під час сесії на першому поверсі ради, під сесійною залою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ