Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Йшов пішки до Польщі: на Львівщині затримали нелегала

Як повідомили 3 липня у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, на Львівщині прикордонники затримали нелегала, який пішки прямував до Польщі.
Фото Держприкордонслужби

Сьогодні опівночі правоохоронці затримали чоловіка, який намагався обійти пункт пропуску «Краківець» та незаконно перетнути кордон. Інформацію про невідомого зелені берети отримали від місцевого жителя. Аби у темряві виявити можливого порушника, прикордонники застосували безпілотник, тепловізійна камера якого і зафіксувала рух особи в бік кордону. Група реагування, яка негайно виїхала за отриманими координатами, затримала невідомого за 200 метрів до держрубежу. Порушником виявився громадянин Молдови, 1978 року народження. Відносно іноземця складено документи про адмінправопорушення, за спробу незаконного перетину державного кордону України йому доведеться відповідати перед судом.

Слід зазначити, що співробітники Держприкордонслужби активно використовують безпілотні авіаційні комплекси під час виконання службових завдань, що допомагає ефективно захищати кордон від будь-яких порушень, в тому числі нелегальних мігрантів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ