Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юлія Городна – абсолютна чемпіонка України серед дівчат з літнього біатлону

У Сумах завершився чемпіонат України серед юнаків та дівчат з літнього біатлону.

Змагання відбувалися в трьох вікових категоріях: старші юнаки та дівчата 1999-2000 р.н., середні юнаки та дівчата 2001-2002 р.н., молодші юнаки та дівчата 2003-2004 р. н.

Львівщину на чемпіонаті представляли 10 спортсменів – вихованців ДЮСШ «Янтар» та Львівського обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту міста Новояворівська: Василь Копитко, Андрій Гелеш, Сергій Партика, Роман Гелеш, Володимир Кмицяк, Олена Городна, Оксана Климак, Вероніка Шевчик, Олена Шавало.

Абсолютною чемпіонкою України з літнього біатлону у трьох видах програми серед дівчат 2001-2002 р.н стала Городна Юлія, яка виборола: І місце – спринт (лижеролери), І місце – гонка переслідування (лижеролери), І місце – суперспринт (крос).

Також біатлоністка Городна Олена виборола І місце серед дівчат 2003-2004 р.н. у супер-спринті (крос).

Городна Олена, Климак Оксана, Гелиш Роман та Цімко Василь здобули третє місце у змішаній естафеті 2х2 (дві дівчини, два юнака).

Команду до змагань підготували тренери: Іващишин А.М., Фірцович А.В., Полюга Р.С, Кожушко Ф.П., Шипка П.В., Полюга Л.Р., Дрофяк Б.М., Ясенич С.М. та Самець О.О.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ