Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Юні львівські лучники здобули понад 20 нагород на чемпіонаті

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/4
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, збірна команда Львівської області зі стрільби з лука здобула 21 нагороду на чемпіонаті України 2020 року серед юнаків та дівчат здобула 10 золотих, 7 срібних та 4 бронзові.

В Черкасах відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука серед юнаків 2003-2005 р.н. та юнаків 2006 р.н. і молодших. За результатами кількаденного лучного марафону визначились переможці та призери національної першості.

В особистих змаганнях серед дівчат 2003-2005 р.н. у фіналі зійшлись дві львівських лучниці Варвара Ілляш та Дзвенислава Черник, які вже цього року мають у своєму активі медалі юніорського чемпіонату.

Відтак фінальний поєдинок львів’янок, де лише перестрілка ʺ10ʺ на ʺ9ʺ вирішила долю золотої нагороди, яку здобула Варвара Ілляш, Черник Дзвенислава здобула не менше вагоме для команди ʺсріблоʺ.

В бронзовому фіналі спробувала поборотись за медаль ще одна львів’янка Вікторія Митрофанова, яка, поступилась представниці Чернівецької області з рахунком 6:2 і у підсумку посіла 4 місце.

В командних змаганнях львівські дівчата Варвара Ілляш, Дзвенислава Черник та Анастасія Фадєєва увійшли до фіналу змагань, де здобули перемогу над командою Чернівецької області з рахунком 5:3, яка принесла ʺзолотіʺ нагороди та титул чемпіонок України серед дівчат 2003-2005 р.н.

Серед хлопців 2003-2005 р.н. фінальні змагання також не обійшлися без львівських лучників.

До фіналу пройшов Табака Ігор, який виборов срібну нагороду, поступившись лідеру кваліфікації Смірнову Олексію з Чернівців.

Натомість у боротьбі за ʺбронзуʺ національної першості не було рівних львів’янину Олександру Панциру, який з рахунком 6:0 переміг представника Чернівецької області Юрія Свереду та посів 3 місце турнірної таблиці.

В командних змаганнях Панциру Олександр, Табака Ігор та Ваксман Костянтин, які представляли команду Львівської області, також пройшли до фінальної стадії чемпіонату, де здобули перемогу над представниками Сумської області з рахунком 5:3 та додали ʺзолотіʺ нагороди до загальної скарбнички Львівщини.

У наймолодшій групі 2006 р.н. та молодші львів’яни також позмагались за нагороди чемпіонату.

Серед дівчат поступившись лише у перестрілці ʺ10ʺ на ʺ9ʺ лідеру кваліфікації Ткаченко Поліні з Одеси, срібну нагороду виборола львів’янка Чурікова Єлизавета.

Команда львівських дівчат в складі:  Чурікової Єлизавети, Дорофейської Катерини, Грем Анни-Марії виборола ʺбронзовіʺ нагороди в командних змаганнях чемпіонату.

4 місце також за командою львів’ян в складі: Дума Вікторія, Бережанська Вікторія, Шипка Андріана. Срібну нагороду чемпіонату України в особистих змаганнях серед хлопців 2006 р.н. та молодших здобув львів’янин Старічек Святослав.

До фіналу командних змагань серед юнаків 2006 р.н. та молодших увійшли одразу дві команди львівських лучників.

Золото чемпіонату виборола команда Львівська область-1 в складі: Засядкович Матвій, Сапожніков Андрій та Чайковський Володимир, ʺсріблоʺ в команди Львівська-2 в складі: Старічек Святослав, Краснобрижев Назарій, Щебек Степан, бронза у представників Херсонської області.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, команда академії сухопутних військ перемогла на чемпіонаті з гирьового спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ