Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юні науковці представлять Львівщину на Всеукраїнському конкурсі

В обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів взяли участь учні з 25 територіальних громад Львівщини. Про це інформує Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Завершився II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів. Конкурс відбувся в 66 секціях 12 наукових відділень за напрямками: фізико-математичний, технічний, природничий, суспільно-гуманітарний. До участі в одному з наймасштабніших інтелектуальних учнівських змагань подали 267 науково-дослідних проєктів. 

У конкурсі-захисті взяли участь учні закладів загальної середньої, позашкільної та фахової передвищої освіти з 25 територіальних громад Львівщини, зокрема: з Фахового коледжу інформаційних технологій НУ «Львівська політехніка», Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій, Золочівського фахового коледжу НУ «Львівська політехніка», Дрогобицького механіко-технологічного фахового коледжу. 

Переможцями II (обласного) етапу стали 140 учнів. До участі у III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України рекомендували 61 учня.

Конкурс-захист проходив на базі Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету природокористування, Львівського державного університету внутрішніх справ.

До складу журі увійшли науково-педагогічні працівники Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Львівського національного університету природокористування, Інституту екології Карпат НАН України.

«Вітаємо всіх переможців і учасників II етапу конкурсу-захисту! Пишаємось вами. Бажаємо юним науковцям гідно представити Львівщину на всеукраїнському рівні. Дякуємо вчителям, науковцям, батькам за неоціненний вклад у розвиток юних талантів та постійну підтримку!», – привітали юних науковців в департаменті освіти та науки Львівської ОВА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ