Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юних талантів запрошують до участі у Всеукраїнській премії ʺДиво-Дитина 2020ʺ

У травні 2020 року Всеукраїнська премія ʺДиво-Дитинаʺ 12-ий рік поспіль нагороджуватиме найталановитіших дітей нашої країни. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
Юних талантів запрошують до участі у Всеукраїнській премії ʺДиво-Дитина 2020ʺ

Премія вже стала найбільш очікуваною подією для дітей України і щороку визначає найобдарованіших представників підростаючого покоління, надаючи їм звання ʺДитина рокуʺ.

Кожен рік участь у премії беруть близько 3000 талановитих та обдарованих дітей з усіх областей України.

Премія вручається на основі експертної оцінки та за встановленими номінаціями дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві; володіють унікальними розумовими або фізичними здібностями; дітям-рятівникам.

Номінації премії: ʺНайрозумніша дитинаʺ, ʺНайспортивніша дитинаʺ, ʺНайтворча дитинаʺ, ʺНайдивовижніша дитинаʺ, ʺНайгероїчніша дитинаʺ.

Для здобуття премії ʺДиво-Дитинаʺ запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних, республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення або чутливістю до енергетики та ін.

Аби спробувати здобути Всеукраїнську премію ʺДиво-Дитинаʺ, необхідно:

- правильно заповнити анкету за підписом батьків або уповноважених осіб;

- копію свідоцтва про народження;

- матеріали, які свідчать про досягнення учасника (копії дипломів, свідоцтв, грамот, фото-, відео-, статті та інші матеріали).

Всі ці документи необхідно відправити за адресою: ТОВ ʺПремія ʺДиво-Дитина" 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-Б, оф. 712. тел.: (044)-490-92-63(68) або (063) 709 99 16; e-mail: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ