Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Юрій Кагітін привітав із прийдешніми святами та вручив подяки рятувальникам

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Напередодні Новорічних свят начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін привітав особовий склад.

Під час заходу присутнім зачитали привітання Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна.

Відповідно до наказів Голови ДСНС рятувальники Львівщини були заохочені почесними грамотами та подяками ДСНС України, а також отримали чергові спеціальні звання.

Водночас, варто зазначити, що у період святкування новорічних та Різдвяних свят, рятувальники у посиленому режимі забезпечуватимуть захист населення і територій держави від надзвичайних ситуацій та пожеж. Зокрема, у період з 29 грудня по 2 січня та з 4 до 8 січня 2020 року органи управління та формування Служби переведені на посилений режим несення служби.

У цей час забезпечується посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки та організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на задіяних об'єктах та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.

Нагадаємо, що у період відзначення новорічних свят для забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації, пожежі та події, по місту Львову та Львівській області на цілодобовому чергуванні перебуватиме 785 рятувальників та 245 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ