Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Шухевич очолив список УНА до Львівської обласної та міської рад

Юрій Шухевич очолив виборчі списки Української Національної Асамблеї до Львівської міської та обласної рад — повідомив «Гал-info» голова УНА Юрій Шухевич. За його словами, висунення кандидатів у міські та обласні депутати від Асамблеї відбулося 4 лютого під час партійних конференцій.  До міської ради УНА висунула 32 осіб, а до облради — 55.
Другою у списку Української Національної Асамблеї до Львівської міської ради є директор однієї із львівських шкіл Лідія Савчук, 4-й — юрист Ярослав Томашівський, 5-й — медпрацівник Оксана Токар. Кандидата ж №3 виборчого списку до міської ради Юрій Шухевич пригадати не зміг.
До обласної ради кандидат №2 від Асамблеї голова обласного комітету УНА Дмитро Фарцович, 3-й — працівник обласного штабу партії Андрій Закорчевний, 4-й — працівник ЛОВШ УНА Юрій Білоус, а 5-й — керівник ЛМО УНА Володимир Кріпченко.
Юрія Білоуса Українська Національна Асамблея, як повідомив Юрій Шухевич, також висунула кандидатом на міського голову Винник. Інших претендентів на посади голів міст Львівщини голова УНА наразі назвати не зміг. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ