Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 15 вересня запрацюють Дитячі клуби у шести районах Львова

У Львові зняли відеозапрошення на безкоштовні гуртки для дітей. Про це сьогодні, 7 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.

З 15 вересня запрацюють Дитячі клуби у шести районах міста. Щороку у Львові оголошують набір учнів на навчання. Так, цього року управління молодіжної політики зняло відеозапрошення для батьків та дітей.
Завантажити фото

Наразі у 6 районах Львова діє 40 клубів. У їхніх межах функціонує більше 80 безкоштовних гуртків для дітей, віком від 6 до 17 років. Серед запропонованих варіантів дозвілля: анімація, фотомистецтво, танці, дитячий фітнес, різноманітні гуртки наукового, філологічного, мистецького та спортивного спрямування. Зараз триває набір у групи.

«Я думаю, що всі хочуть, аби діти були класними та розвинутими. Важливо звертати увагу на творчість: малювання, музика, танці… Сьогодні у Львові ми маємо унікальну можливість. У нас працюють усі клуби та гуртки. З 15 вересня вони будуть відкриті та безпечні, щоб діти творили та були готовими до життя у світі, який міняється», — зазначив міський голова Андрій Садовий.

Відео можна переглянути за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ