Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З аеропорту "Львів" видворили іноземця, який незаконно перебував в Україні

Поліцейські Львівщини з працівниками міграційної служби видворили іноземця, який незаконно перебував в Україні. Про це повідомили 27 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

26 липня оперативники Управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно зі співробітниками Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області супроводили громадянина Туреччини в міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького, через який його було повернуто в країну походження без права в’їзду в Україну терміном на три роки.

Як повідомлялося раніше, 13 липня, згідно з рішенням суду, поліцейські Львівщини спільно зі співробітниками міграційної служби України у Львівській області затримали 36-річного громадянина іноземної держави та доставили у пункт тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

На нього був складений адміністративний протокол за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ