Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

З Львівщини на Сумщину відрядили майже 70 будівельників

Напередодні під головуванням голови Сумської ОВА Володимира Артюха відбулась виробнича нарада щодо будівництва фортифікаційних споруд вздовж кордону. Від Львівської ОВА участь у нараді взяв заступник начальника адміністрації Юрій Бучко та т.в.о. начальника управління капітального будівництва Роман Дуля, – інформує ЛОВА.
Фото: Львівська ОВА

Нагадаємо, що Львівська ОВА почала будувати фортифікації на території Сумської області. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 року № 1415 «Деякі питання підвищення обороноздатності держави на період воєнного стану в Україні», львівські будівельники та інженери активно споруджують взводні опорні пункти та невибухові загородження.

«Захист наших кордонів – це наше основне завдання на зараз. Всіма своїми діями та засобами допомагаємо нашим воїнам, забезпечуємо їм захист та безпеку на вогневих рубежах, мобілізовуємо свої сили і ресурси для виконання поставлених завдань! Обсяги земляних робіт великі, працюємо 24/7! Задля виконання поставлених завдань, Львівщина відрядила на Сумщину близько 70 будівельників і 12 одиниць техніки. Для нарощення темпів виконання поставлених цілей, стоїть завдання щодо збільшення на будівництві як і працівників, так і техніки, над цим також працюємо!», - про це повідомив Юрій Бучко.

Вздовж кордону та оборонної лінії триває спорудження трьох смуг фортифікацій, загальною довжиною понад 2000 км. Крім спорудження лінії фортифікацій, спеціальні підрозділи з нашого регіону займаються розмінуванням територій, які постраждали від poсійcької окупації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ