Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Війна з Росією

З нагоди 25-річчя ЗСУ десантники у Львові проведуть змагання з паверліфтинґу

У Львові завтра, 6 грудня, з нагоди святкування 25-річчя Збройних Сил України десантники ГО «Союз Ветеранів Десанту» спільно із «Самообороною Львівщини» проведуть змагання з паверліфтинґу. Про це повідомила прес-служба «Союзу Ветеранів Десанту».

Змагання відбудуться о 18.30 у першому соціальному тренажерному залі «Купол», що розміщений у приміщенні школи №100 на вул. Величковського, 58. (Шевченківський район, Рясне-2).

У змаганні братимуть участь учасники бойових дій, ветерани АТО, волонтери та цивільні.

Учасники змагатимуться у чотирьох категоріях: діти до 16 років, дівчата, учасники до 75 кг, від 75 кг до 90 кг та вище 90 кг.

«У такий спосіб десантники, в активному відпочинку, відзначать 25-ту річницю ЗСУ. Метою змагань є популяризація здорового способу життя, фізична та психологічна реабілітація ветеранів АТО, пропагування активного спортивного відпочинку серед молоді.

Ми, десантники, вважаємо, що бійці АТО повинні подавати гідний приклад молоді. Діти, які тренуються разом із нами знають, що в майбутньому і вони повинні стати гідними захисниками, загартованими спортом, здоровими тілом і міцними духом», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 31 липня у Львові бійці АТО, які об’єдналися в «Союз Ветеранів Десанту», відкрили перший соціальний тренажерний зал «Купол» у приміщення школи №100 на вул. Величковського, 58. (Шевченківський район, Рясне-2).  Головною метою такої ініціативи стало прагнення ветеранів АТО витягнути з вулиці дітей та популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ