Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку року на Львівщині у ДТП у постраждали 11 велосипедистів

Цьогоріч, станом на 1 червня на території обслуговування патрульної поліції Львівської області сталося 12 ДТП за участі велосипедистів, в них постраждали 11 осіб, травмувалося – 9, а загинуло – 3. Про це проінформували у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

В більшості випадків летальних наслідків, або ж серйозних травм можна було уникнути, якби у велосипедистів були шоломи. У багатьох країнах світу правила зобов‘язують одягати на голову захист.

Якщо ви виїжджаєте лише на велопрогулянку у парк, то можливо шолом і недоречний, а ось на проїзну частину де все залежить не лише від вас – краще захиститись. 

При падінні шолом захищає найбільш вразливу частину тіла – голову. Травма голови є однією із найважчих, серед тих, які можна отримати від падіння із велосипеда. Рятує шолом і від пекучого сонця, і від дощу.

"Купувати шолом раджу одразу, при купівлі велосипеду. Вартість захисту не може стати приводом, аби відмовитися від нього, адже матеріали виготовлення як у вартісних так і найдешевших – однакові.

Відрізняються лиш конструктивними елементами(вентиляційні отвори, механізмом регулювання, козирком, засувками лямок і дизайном). Найголовніше – безпека!" – наголосив командир велопатруля Назарій Прінь.
Будьте обережними, подбайте про власну безпеку – шолом рятує голову!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ