Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку року у Львові видали понад 3 тис. дублікатів загублених ЛеоКарт

ЛКП «Львівавтодор» вкотре просить власників ЛеоКарт бути уважними та не губити своїх транспортних карток. Адже від початку цього року підприємство видало вже 3 334 дублікати загублених ЛеоКарт.

Як пише ЛМР, у підприємстві наголошують, що після виготовлення дублікату стара картка блокується. Тому, якщо власник знайде свою стару картку, користуватися нею вже не можна.

«Часом після виготовлення дубльованої картки власник знаходить стару і продовжує користуватися нею у громадському транспорті. Контролери ЛКП “Львівавтодор” регулярно натрапляють на такі ситуації, коли пасажир-пільговик не може завалідувати свою картку, а потім з’ясовується, що вона заблокована через виготовлення дублікату.

А бувають випадки, коли ЛеоКарт “колекціонують” – дублікати виготовляють з наміром поділитися пільговим проїздом з іншими членами родини.

Тому звертаємо увагу: після виготовлення дублікату ЛеоКарт – стара картка відразу ж блокується і не підлягає валідації у  громадському транспорті. Важливо розуміти, що на етапі безготівкової оплати проїзду у всьому транспорті за незавалідований проїзд доведеться платити штраф», - наголосили в ЛКП «Львівавтодор».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ