Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Роман Матис очолить департамент інвестиційної діяльності Львівської ОДА

З січня 2016 року голова ГО «І так зрозуміють» Роман Матис очолить департамент інвестиційної діяльності Львівської ОДА. "Наразі цю пропозицію голова Львівської ОДА Олег Синютка зробив в усному вигляді. Я погодився", - про це в коментарі для Гал-інфо повідомив Роман Матис.

«Звісно, я  погодився, але офіційної пропозиції поки що не надходила. Нова структура Львівської ОДА  буде  запущена в роботу після Різдвяних свят, всередині січня. Тоді ж, очевидно, і з’явиться керівник у цьому департаменті», - зазначив Роман Матис.

«Зараз я є радником Олега Синютки, займаюсь питаннями у сфері залучення  інвестицій. По суті, із січня я мав би займатися тим самим, але в статусі держслужбовця», - наголосив він.

За його словами, після 16 січня буде проведений конкурс на заміщення вакантних посад у департаменті інвестиційної діяльності.

«Штатним розкладом передбачено 10 осіб, але  я не впевнений, що всі посади одразу будуть зайняті. Стартуватимемо із меншої  кількості, а за потреби візьмемо ще когось», - сказав радник очільника області.

«Щодо людей, які працюватимуть в департаменті, я насамперед розглядав би нові кандидатури як носіїв нових ідей та підходів. Я не бачу у новому департаменті тих, котрі працювали до цього. Моя мета  -  сформувати ту команду, яка буде зорієнтована на позитивний результат», - додав Роман Матис.

Окрім того, він зазначив, що має бути лише один заступник, і ним має бути один із керівників відділу.

До слова, департамент матиме два відділи: відділ залучення інвестицій та відділ супроводу інвестицій.

«Основним моїм  пріоритетом на посаді керівника департаменту була б така позиція, щоб робота із інвесторами не відбувалась в ручному режимі, щоб не залежала від чиновників. Також будемо аналізувати проблеми інвесторів та формувати узагальнені таблиці, пропонуючи шляхи подолання цих проблем», - додав Роман Матис. За його словами, узагальнену інформацію слід було б подавати до Верховної Ради, щоб вносити законодавчі зміни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ