Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З території парку „Личаківський” хочуть прибрати кіоски

Постійна депутатська комісія природокористування, охорони довкілля та благоустрою провела виїзне засідання у парку „Личаківський”. Під час засідання було вирішено винести на розгляд сесії проект ухвали про визначення меж парку „Личаківський”, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
 Також під час виїзду піднімалося питання МАФів на території парку. „Ті споруди, які існують, важко знести. З іншого боку, залишати в нормальному, цивілізованому, впорядкованому, благоустроєному парку такі споруди так само неможливо. Тому ми будемо намагатися знайти правові підстави, щоб все, що є незаконним, знести”, - зазначила депутат Тетяна Крушельницька.
Водночас, як повідомив заступник начальника управління природних ресурсів і регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук, всі кіоски, які є на території парку „Личаківський”, розміщені без договорів на оренду землі. „Структурними органами Львівської міської ради будуть вчинятися дії щодо звільнення земельних ділянок від цих об’єктів, відповідно договори оренди продовжуватися не будуть”, - зазначив він.
Над проектом благоустрою Личаківського парку працює кафедра ландшафтної архітектури Львівського лісотехнічного університету, яка має найближчим часом подати цей проект на розгляд депутатського корпусу. Як зазначила Тетяна Крушельницька, впорядкування парку розглядатиметься в комплексі з впорядкуванням кінцевої зупинки трамваю №2. однак Самі роботи, вважають депутати, можна буде здійснити лише після вирішення проблеми з кіоскам і визначення меж парку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ