Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З вересня у Львові діятимуть додаткові пільги для учасників індустріальних парків

Сьогодні на засіданні сесії підтримали створення сприятливих податкових умов для діяльності індустріальних парків на території Львівської міської територіальної громади, інформує пресслужба ЛМР.

«Наразі йдеться про два індустріальні парки, зареєстровані на території Львова – «Сигнівка» і у Рясне-2. Ми пропонуємо надати їм пільги з вересня по грудень 2022 року», - доповіла директорка департаменту розвитку ЛМР Ірина Кулинич.

Прийнята ухвала передбачає затвердження додаткових пільг із сплати місцевих податків – податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плати за землю. Передбачається, що встановлення таких пільг учасникам індустріальних парків, які діють на території Львівської міської територіальної громади, сприятиме промисловому розвитку та залученню прямих інвестицій у створення нових виробництв через механізм індустріальних парків.

За відповідну ухвалу проголосував 41 депутат.

«Це буде хороший приклад для інших інвестувати кошти у розвиток», - підсумував міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Львівській громаді також з’явиться перший комунальний індустріальний парк. Його планують збудувати у промисловій зоні «Сигнівка» на 15 га.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ