Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

За 2015 рік на Львівщині у некласифікованих подіях загинуло 489 осіб

За 2015 рік на Львівщині у 381 некласифікованій події загинули 489 осіб. Про це сьогодні, 15 січня, під час звіту департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомив директор департаменту Андрій Умрихін, передає кореспондент Гал-інфо.

«Щодо порівняння із минулим роком, то у  2014 році у некласифікованих подіях загинуло 515 осіб », - сказав Андрій Умрихін.

Також він зазначив, що на території Львівщини за минулий рік стались 5 надзвичайних  ситуацій: 2 техногенного та 3 природнього характеру.

«Найбільш резонансними були ситуації техногенного характеру – ДТП, яка сталась 28 березня 2015 року у с. Дуб’є  Бродівського району.  У цій аварії загинуло 5 осіб, ще  2 були госпіталізовані.  А також авіаційна аварія  4 жовтня у Городоцькому районі, у результаті якої загинули 2 особи», - зазначив директор департаменту

«Окрім того, за цей рік на Львівщині зафіксовано три надзвичайні ситуації  природнього характеру – це масові отруєння продуктами харчування.  У травні у Львові було госпіталізовано 28 осіб, у  травні в Червонограді – постраждали 15 осіб. А також у липні у Сколівському районі, там отруїлися  25 дітей», - додав  Андрій Умрихін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ