Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За 45 млн гривень на Львівщині відремонтують ще одну ділянку дороги

Сьогодні на автомобільній дорозі Турка-Східниця стартували ремонтні роботи. Її загальна протяжність – майже 40 кілометрів. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Як розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, загалом проект з ремонту 12 кілометрів дороги розрахований на два роки. Його вартість – 220 млн гривень.

“Дорога проходить від Нового Кропивника через населені пункти Рибник, Майдан, Головське до села Ясениця.  Зараз дорожники ремонтуватимуть відрізок від Нового Кропивника до с. Рибник протяжністю понад  два кілометри. Для цього залучили фінансовий ресурс у сумі 45 мільйонів гривень” , - зазначив Юрій Бучко.

У межах капітального ремонту підрядники:

  • прокладуть асфальтобетонне покриття;

  • відновлять два мости

  • облаштують узбіччя;

  • встановлять дорожні знаки.

“Для завершення проекту необхідний додатковий фінансовий ресурс. Розуміємо, що ця дорога дуже потрібна для людей і значно пожвавить розвиток карпатського регіону. Тому зараз спільно з профільним департаментом напрацьовуємо шляхи залучення коштів з держбюджету. Зокрема, звернулись у Держагенство автомобільних доріг щодо виділення додаткових грошей”, - додав заступник голови.

Роботи виконує підрядна організація "Онур".

Також він наголосив, 10 кілометрів цієї дороги у напрямку від Явори до Ісаї відремонтували у минулі роки.  Вже понад 2,5 тисяч мешканців цих населених пунктів,  а також туристи користуються новим автошляхом.

Зазначимо, невдовзі дорожня техніка запрацює на напрямку Ясениця- Новий Кропивник. Для ремонту виділили 20 мільйонів гривень.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на автомобільній дорозі Садковичі - Чернихів дорожники укладають асфальт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ