Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За час АТО на Донбасі загинули 35 військових медиків

За час антитерористичної операції на сході Україна втратила 35 військових медиків. Про це заявив президента Петро Порошенко, вітаючи медиків із професійним святом.

"Особисто знаю, наскільки важка праця медика. Щоб підтримати Марину – студентку медичного факультету, – я провів з нею багато нічних чергувань", – зазначив Порошенко, повідомляється у Twitter президента.

"Особлива подяка військовим медикам, які рятують життя наших воїнів на Сході. Кожен день вони здійснюють диво", – сказав він.

Президент привітав усіх медиків з професійним святом.

"Україна втратила 35 військових медиків. Але завдяки їхній пожертві вдалося допомогти понад 8 тисячам наших солдатів", – процитував Порошенка його речник Святослав Цеголко у Twitter.

"2,5 тисячі військових медиків пройшли війну. Тисячі продовжують боротися за наших воїнів", – сказав президент.

197 з них нагороджені за мужність та героїзм, зазначив Порошенко.

2,5 тисячі військових медиків пройшли війну. Тисячі продовжують боротися за наших воїнів.

Лише у лікувальних закладах Міністерства оборони медичну допомогу отримали близько 8 тисяч наших поранених воїнів, сказав президент.

Разом з родинами військових низько вклоняємось військовим медикам за гострий розум, золоті руки та велике серце. Дякуємо вам за вашу працю!

Порошенко також зазначив: "Рік знадобився, щоб ми подолали супротив бюрократичної машини, щоб ліки, які пройшли випробування за кордоном, вільно завозились в Україну".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ