Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За добу на Львівщині горіли два дерев'яні будинки

Протягом доби рятувальники двічі ліквідовували пожежі в дерев'яних житлових будинках. Про це повідомили в ДСНС Львівської області.
Фото - ДСНС

15 лютого в с. Штуковець Самбірського району пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, розміром 10×11 м.

"На момент прибуття пожежного підрозділу, вогнеборці побачили, що вогонь швидко поширюється дерев’яними конструкціями будівлі. Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі рятувальники працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору", - йдеться в повідомленні.

Також, існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщену господарську будівлю, проте пожежу було локалізовано о 16:18 та ліквідовано 16:37 в складі однієї ланки газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни й перекриття. 

Вночі 16 лютого про пожежу повідомили в с. Підлісся Стрийського району в дерев’яному житловому будинку. 

Існувала загроза перекидання полум’я на цегляний новозбудований житловий будинок, що розташований майже впритул до будинку, що палав. Вогнеборцям вдалось швидко локалізувати пожежу та не допустити подальшого розповсюдження вогню. 

Однак, вогонь встиг знищити у дерев’яному житловому будинку дах, перекриття, речі домашнього вжитку, дерев’яні двері. А в цегляному будинку пошкоджено два металопластикові вікна.

До ліквідації пожежі залучалось 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ