Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За добу на Львівщині виявили 63 порушення карантину

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
Від учора, 8 січня, на всій території України запроваджено "карантин зимових канікул". Відтак, правоохоронці закликають суб’єктів підприємницької діяльності та громадян суворо дотримуватися протиепідемічних вимог

Нагадаємо, що від 8 до 24 січня, згідно постанови КМУ №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», на Львівщині діють додаткові карантинні обмеження.

Поліцейські Львівщини контролюють дотримання карантину - створено додаткові мобільні групи, які реагують на факти порушення карантинних обмежень суб’єктами підприємницької діяльності, перевізниками, а також громадянами.

Протягом першої доби від запровадження "карантину зимових канікул", поліцейські Львівщини виявили 63 порушення карантинних вимог та склали адміністративні матеріали стосовно порушників.

"Ми проводимо профілактичну та роз’яснювальну роботу з керівниками та працівниками суб’єктів господарської діяльності та громадянами. Проте якщо порушники відмовляються припинити правопорушення, притягуємо їх до передбаченої законодавством відповідальності", - зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області капітан поліції Дмитро Міхалець.

Правоохоронці закликають суб’єктів підприємницької діяльності ретельно дотримуватися додаткових карантинних обмежень. А громадянам нагадують, що на весь період карантину заборонено перебування в громадських будівлях та громадському транспорті без масок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ