Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За добу рятувальники Львівщини ліквідували 3 пожежі в авто

Як повідомляють в ДСНС, внаслідок займань ніхто з людей не постраждав.
Фото - ДСНС

Так, 11 грудня о 08:46 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Загір'я Львівського району в автомобілі «Renault Scenic». До місця події було направлено рятувальників 48-го державного пожежно-рятувального поста м. Рава-Руська. Пожежу ліквідовано за 8 хвилин. Вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено панель приладів.

Цього ж дня надійшло повідомлення про пожежу в с. Басівка на вул. Польова Львівського району в автомобілі «Volkswagen Passat B7». До місця події було направлено рятувальників 25-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Пустомити. Пожежу було ліквідовано, однак вогнем знищено автомобіль. 

Також, сьогодні, 12 грудня вночі до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селищі Гніздичів на вул. Стефаника Стрийського району в цегляному гаражі, розміром 5х8 м. О 02:00 пожежу локалізовано та о 02:38 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено покриття, металеві ворота, металеві двері, три дерев'яні вікна, речі побутового вжитку, автомобіль «ВАЗ 2106» та пошкоджено стіни. Рятувальники вберегли 2 будівлі: житловий будинок та літню кухню. 

До ліквідації займань залучалось 20 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ