Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За добу загинули 2 українських військових

Протягом останньої доби здійснено максимальну кількість обстрілів українських позицій за місяць. Внаслідок обстрілів загинуло двоє військових, п'ятеро поранено. Про це інформує 31 липня прес-служба РНБО.

Було здійснено 105 обстрілів українських позицій російсько-терористичними угрупованнями з використанням заборонених крупнокаліберних артилерійських систем.

Внаслідок обстрілів загинуло двоє військових, п'ятеро поранено, повідомили в РНБО. Водночас на  брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив про 7 поранених за добу.

У РНБО звертають увагу міжнародних спостерігачів та офіційних представників ОБСЄ на швидке зростання кількості випадків ведення вогню із заборонених артилерійських систем по українських позиціях та по цивільних кварталах прифронтових міст, внаслідок яких гинуть мирні громадяни.

Окрім того, спостерігається концентрація військових сил противника на небезпечних напрямках. На території Кримського півострова та на східному кордоні з Україною відбуваються активні тренування та злагодження штурмових підрозділів збройних сил РФ.

Все це свідчить про свідоме торпедування РФ всіх мирних домовленостей, сформованих на підставі Мінських угод, зазначено в повідомленні.

Українська правда

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ