Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За два дні на Львівщині виявили понад 200 витоків газу

За два дні у Сколівському районі виявили понад 200 витоків газу. Про це Гал-інфо повідомили в Пресслужба АТ Львівгаз.
Фото: Пресслужба АТ Львівгаз.

З 27 липня фахівці АТ «Львівгаз» проводять планове обслуговування та ремонті роботи газових мереж у Сколівському районі. Лише за перший день виявили понад 200 витоків газу. Через це в декількох населених пунктах обмежили подачу блакитного палива.

Газовики проводять роботи на території смт. Славське, с. Тухля, с. Козьова, с. Плав'є, с. Орявчик, с. Тисовець та с. Грабовець.

«Постійно перевіряємо мережі, щоб виявляти і усувати витоки газу та інші пошкодження. Зараз наші бригади працюють у Сколівському районі, де в перший день обстеження виявили близько 200 витоків газу. Здебільшого це витоки на вводах до житлових будинків. Важко уявити, до яких наслідків можуть призвести такі пошкодження, якщо їх вчасно не виявляти і не ліквідувати»,- розповідають Богад Гук АТ «Львівгаз»

У Львівгазі зазначають, що загальна протяжність газових мереж у Сколівському районі складає 127 км, а середній вік в межах 20-30 років.

Також газовики нагадують, якщо відчутно запах газу необхідно одразу дзвонити на номер 104. Виклики приймаються цілодобово

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ