Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За користування ЛеоПарковками можна оплатити через термінали: всі способи оплати

Відтепер оплатити за паркування на майданчиках ЛеоПарковки можна і через термінали платіжної мережі City24. Загалом по місту є 655 таких терміналів, адресу найближчого можна знайти на інфощиті паркувального майданчика. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».
Фото ілюстративне

«Щоб оплатити готівкою через термінал City24, натисніть на екрані «Інші послуги» та «Оплата за паркування Львів». Оберіть адресу паркувального майданчика і дотримуйтесь вказівок на екрані», – зазначили у комунальному підприємстві.

У Львові запровадили платне паркування у вихідні та святкові дні: хто з депутатів підтримав

Нагадаємо, сплачувати за паркування на майданчиках ЛеоПарковки можна:

  • безготівково: через вебсторінки EasyPay, UNIP, відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті, а також через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP;
  • готівкою: через найближчі термінали EasyPay, термінали City 24 (адреси вказані на інфощитах). А також через паркомати, якими обладнані 17 майданчиків.

Весь перелік майданчиків ЛеоПарковки – на сайті на інтерактивній Google-мапі.

Нагадаємо, 1 жовтня цього року набуло чинності нове положення про паркування транспортних засобів на території Львівської МТГ. Серед основних нововведень – впровадження паркувальних секторів та введення нових видів пільгових абонементів на паркування – секторальних та мешканця громади, що здешевить паркування для значно більшої кількості мешканців. Додаткову 50% знижку на придбання таких абонементів мають учасники бойових дій та члени сімей загиблих учасників бойових дій. Також змінився режим роботи деяких майданчиків та розмір плати за паркування.

У Львові затвердили нове положення про паркування

Детально про всі зміни – за посиланням.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ