Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За кошти ЄБРР буде встановлено 409 ІТП у Сихівському районі

За кошти Європейського банку реконструкції та розвитку заплановано встановлення 409 ІТП у Сихівському районі та 84 ІТП у Шевченківському районі за кошти Кіотського протоколу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Ми не тільки по кредиту ЄБРР будемо встановлювати ІТП. Ми підписали ще одну велику угоду, а саме за кошти Кіотського протоколу у Шевченківському районі також буде установлено ІТП.

Зараз ми активно працюємо в цьому напрямку. Отож встановлювати ІТП будемо у житлових будинках Сихівського і Шевченківського районів. Однак є дуже складні процедури, зокрема відповідно до умов Європейського банку», - розповів під час сесії Львівської міської ради Андрій Садовий, мер міста.

За інформацією від ЛМКП «Львівтеплоенерго», проводяться тендерні процедури по встановленню на Сихівському районі 409 ІТП (виділення коштів планується згідно кредиту ЄБРР). Також виконано технічні вимоги на тендер для встановлення 84 ІТП у Шевченківському районі (виділення коштів планується згідно Кіотського протоколу).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ