Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За місяць ремонтні бригади Львівводоканалу замінили 3,7 км водопровідних мереж

Як зазначають у ЛМР, минулого місяця ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканалу» замінили 3,7 км водопровідних труб та 86 м каналізаційних колекторів.
Фото ілюстративне, ЛМР

Міняли трубопроводи різного діаметра, які були в аварійному стані. Як наголошують на підприємстві, частину цих робіт працівники виконували вручну, адже трубопроводи знаходяться на глибині поруч із різними комунікаціями.

Так, наймасштабніші заміни водопроводів у липні були на:

• вул. Сороки-Кутова – 260 м;

• вул. Червона Калина 85а-85 – 200 м;

• вул. Ряшівська, 15 – 100 м;

• вул. Кульпарківська, 145-147 – 144 м.

«Відтак, з січня по липень 2024 року наші ремонтні служби вже замінили 22 км водопроводу.

Також проводимо заміну каналізаційних колекторів, однак у меншій кількості. Зокрема у липні замінили 86 м аварійної каналізації. А загалом за цей рік уже замінено 1,5 км каналізації. При цьому частину цих робіт працівники нашого підприємства виконували вручну, адже наші трубопроводи знаходяться на глибині поруч із різними комунікаціями», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

Також минулого місця працівники Львівводоканалу ліквідували 108 закупорок, замінили 22 каналізаційних люки, очищено 159 каналізаційних колодязів, і ще 49 адрес промито каналопромивними машинами.

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває 2700 км водопровідних мереж та 925 км каналізаційних мереж. Приблизно 80% трубопроводів потребує заміни. Відтак працівники підприємства щомісяця проводять роботи із заміни ділянок аварійних водопровідних і каналізаційних трубопроводів.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ