Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За минулу добу у Львові травмовані два пішоходи

Поліція Львівщини вкотре закликає водіїв не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів.

Про це повідомляють в управлінні нацполіції у Львівської області.

Так, 1 серпня, близько 12.40, на вулиці Шевченка у Львові водій автомобіля «Volkswagen Polo», 37-річний львів’янин, здійснив наїзд на шестирічного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 09.00 на вулиці Кульпарківській у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 27-річний львів’янин, здійснив наїзд на 60-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ