Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За ніч у Львові зупинили 11 нетверезих водіїв

Цієї нічної зміни патрульні 2-го батальйону зупинили і склали протоколи на 11 водіїв з ознаками алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Шестеро з них у Галицькому районі міста Львова. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Про одного із нетверезих детальніше.

Вчора увечері на перетині вулиць Шота Руставелі — Івана Франка патрульні помітили, як керманич автомобіля BMW 320D не виконав вимоги дорожнього знаку і здійснив заборонений поворот ліворуч.

Порушнику дали вказівку про зупинку, але він її проігнорував та почав втікати. Патрульні увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів та сирену і почали наздоганяти його.

На вулиці Угорській, авто зупинилося і водій почав втікати пішки. Патрульні наздогнали його. Він відмовлявся надати будь-які документи, відтак поїхав у відділ поліції для встановлення особи.

У 31-річного чоловіка виявили ознаки сп'яніння, однак від перевірки він відмовився. На нього склали протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Також на керманича винесли постанови: за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) та ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ