Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

За останній рік у Львові стало на 142 маршрутки менше

За останній рік на пасажирських маршрутах Львова стало на 142 машини менше. Про це вчора, 13 січня, під час наради у львівській мерії повідомив один з перевізників.

«2,5 роки тому я купив 2 автобуси, і обслуговував один з львівських маршрутів. Один з автобусів я вже продав, один стоїть в парку. і я не випущу свою машину, поки тариф не буде хоча б 2,50. Інакше мені не вигідно. Не беручи до уваги подорожчання паливно-мастильних матеріалів, кожного року маю оновлювати всі 6 коліс, а це по 1500 гривень за колесо», – каже підприємець.

Водії, аби зробити поїздку бруківкою більш комфортною, часто їздять по трамвайних рейках, рейки зачіпають резину, вона рветься, тож кожні 2 місяці доводилось міняти по колесу, скаржиться власник маршруту.

За останній рік з львівських маршрутів зникло 142 машини, збільшився розрив між відходом маршруток – повідомив перевізник.

До того ж, мешканці міста помітили, що маршруток у Львові дійсно поменшало. Наприклад, маршрут №20 взагалі зник, майже не ходять машини маршрутів № 78 та 59. Скоротився а потім зник маршрут №89.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ