Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У столиці затримали чоловіка, який пограбував декілька автомобілів

У столиці затримали чоловіка, який пограбував декілька автомобілів. За попередніми підрахунками, зловмисник викрав із салонів машин речі власників на суму близько 60 тисяч гривень. Про це інформує

Як повідомили у відділ комунікації ГУ НП  у місті Києві, вночі 7 квітня на подвір’ї будинку у неосвітленому місці зловмисник підійшов до припаркованого автомобіля, рукою розбив скло та відкривши двері, проник до салону. Звідти чоловік привласнив лише пляшку рому.

А після цього теж саме він зробив із сусіднім автомобілем. Там злодію пощастило трохи більше. Він забрав насоси для коліс, пакети з насінням (власниця автівки займалася сільським господарством), різноманітні власні речі господині машини.

За кілька хвилин після скоєного, його помітили працівники Подільського управління поліції й зупинили за підозрою у скоєнні крадіжок із транспортних засобів. Вилучені слідчо-оперативною групою речові докази підтвердили підозри оперативників.

Затриманий -  47-річний мешканець Херсона, який деякий час проживав у Києві та працював різноробочим.

За даними потерпілих - власників автомобілів, зловмисник викрав майно на суму майже 60 тисяч гривень.

Фігуранту оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – особисте зобов’язання. Тепер йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ