Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

За рік у Львові медичну реабілітацію отримали понад 6 тисяч малюків

У відділенні медичної реабілітації передчасно народжених та малих дітей Львівського обласного клінічного перинатального центру вже другий рік поспіль успішно функціонує катамнестичний кабінет. Про це інформує ЛОР.
Фото: ЛОР

За рік лікарі проконсультували 6653  дитини. Це, по суті, продовження другого етапу системи виходжування та спостереження за «ранніми пташками», яка успішно функціонує у перинатальному центрі.

"Перший рік життя дитини є надзвичайно значущим, особливо якщо мова про передчасно народжених малюків. Компенсаторні можливості дитячого організму вражають, але вчасне медичне втручання та належний супровід є вкрай важливими. Тут приймають усіх дітей, та здебільшого пацієнтами кабінету є малюки перших трьох років життя, які потребують медичного супроводу, профілактики вторинних ускладнень, а також реабілітації. Ключовим елементом в роботі з «поспішайками» є динамічне спостереження. Високопрофесійні лікарі-педіатри складають персональну схему лікування та надають індивідуальні рекомендації для кожної дитини", - зазначила директор Львівського обласного перинатального центру Марія Малачинська.

В кабінеті працюють спеціалісти різних галузей медицини для повного спостереження за дітьми. В межах одного відділення можна пройти обстеження у дитячого невролога, хірурга, офтальмолога, фізичного терапевта, ерготерапевта та інших спеціалістів за необхідністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ