Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За шість років Львівщина вперше освоїла кошти ДФРР майже на 100%

Цьогоріч Львівщина вперше з 2015 року досягла рівня освоєння коштів за програмою державного фонду регіонального розвитку у 98%. Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА

У Департаменті додають, що тривалий час фінансування за бюджетною програмою ʺДержавний фонд регіонального розвиткуʺ було призупинено, проте навіть за таких складних умов, підрядні організації продовжували працювати.

ʺТепер можна сміливо сказати, що чітка координація дій облдержадміністрації із замовниками та підрядними організаціями у непростий карантинний рік виправдали себе повною міроюʺ, – наголосив керівник департаменту Степан Куйбіда.

Серед 18 пускових об’єктів: 12 реалізовані в рамках Програми Президента України ʺВелике будівництвоʺ, проєкт-переможець конкурсу ʺВсеукраїнський громадський бюджет Львівської областіʺ - ʺСтворення зони відпочинку з мотузковим парком та кінотеатром під відкритим небом на території Бориславського міського паркуʺ, Львівський обласний клінічний перинатальний центр на вул. Дж. Вашингтона, 6 та інші соціально значущі об’єкти області.

Загалом з передбаченої суми для Львівської області у розмірі 235 млн гривень підрядні організації у поточному році освоїли 230,3 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ