Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За спалювання відходів у Львові порушників оштрафували на 6 681 грн

За фактом спалювання відходів у Львові протягом 2010 року до адміністративної відповідальності було притягнуто 18 осіб, з них 7 – працівники ЛКП. Порушники були оштрафовані на загальну суму 6 681 грн, повідомила пре-служба Львівської міської ради.

«Працівники нашого підприємства виявляли факти спалювання відходів та сухої рослинності шляхом проведення систематичних планових обстежень території міста та реагування на звернення та скарги мешканців. Крім того, проводилися і так звані «вечірні обстеження», які були започатковані ще у 2009 році. Здійснювалися вони у неробочий час за участю працівника відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» відповідного району та представника міліції.

Загалом, у боротьбі із проблемою спалювання можна говорити про позитивну динаміку. Адже, якщо у 2008 році за фактом спалювання до адмінвідповідальності було притягнуто 71 особу, у 2009 році – 30 осіб, то 2010 – лише 18. Кількість звернень мешканців щодо спалювання відходів також значно зменшилась», - говорить директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ