Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

8 років в'язниці за спробу підкупу чиновника Львівської облради

Розпочато судовий розгляд кримінального провадження стосовно особи, яка намагалася підкупити чиновника Львівської обласної ради. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За участю прокуратури Львівської області 21 лютого Галицький районний суд Львова розпочав судовий розгляд кримінального провадження стосовно особи, яка у вересні 2016 року пропонувала керуючому справами Львівської обласної ради неправомірну вигоду в розмірі 50 000 гривень.

За вказані кошти обвинувачуваний розраховував на сприяння у винесенні на розгляд сесії Львівської обласної ради низки звернень до Прем’єр-міністра України та Голови Верховної ради України про надання Львівській області спеціального економічного статусу та передачі повноважень щодо встановлення тарифів на комунальні послуги місцевим органам самоврядування.

Однак, втілити у життя цей намір йому не вдалось, зловмисника викрили працівники Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ