Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За свята у Львові сталося кілька надзвичайних ситуацій

Під час різдвяних свят у Львові сталося кілька надзвичайних ситуацій: пожежа на території ЛКП «АТП №1», ДТП на перехресті вулиць Кульпарківська - Володимира Великого та отруєння чадним газом у Шевченківському районі. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

6 січня о 13.30 год. надійшло повідомлення, що на вул. Б. Хмельницького у квартирі є змія. Працівник Львівського відділення Українського герпетологічного товариства вилучив виявленого плазуна для подальшого встановлення виду.

7 січня об 11:19 год. на вул. Авіаційній, 1 на території ЛКП «АТП №1» у відкритих цегляних боксах, розміром 70×15 м, із залізобетонним перекриттям, сталася пожежа. Нічто не постраждав. Вогонь знищив два автобуси «ЛАЗ», пошкодив два приватні легкові автомобілі працівників підприємства. Пожежу ліквідовано об 11:42 год. силами п'яти пожежних підрозділів. Причини події – з’ясовуються.

11 січня о 02:26 год. на перехресті вулиць Кульпарківська - Володимира Великого водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП чотири особи отримали травми різного ступеня важкості. Постраждалих було доставлено до Львівської комунальної 8-ої міської клінічної лікарні. Обставини ДТП – встановлюються.

Також 11 січня о 15:14 год. на вул. Грінченка попередньо отруїлись чадним газом три особи, з них одна дитина. У дитини та матері отруєння чадним газом не підтвердилось. У мешканця 1978 року народження – 7% карбоксигемоглобіну, легкий стан важкості. Постраждалих у легкому стані важкості було госпіталізовано до Львівської обласної клінічної лікарні та Львівської міської клінічної лікарні. Причина отруєння – встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ