Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За три дні понад 600 заяв охочих у лави Держприкордонної служби

28 березня розпочався масштабний набір до реформованих органів і підрозділів Державної прикордонної служби України в рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону». За три дні понад 600 охочих подали відповідні заяви, передає прес-служба Держприкордонної служби України.

Відбір кандидатів проводиться в підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» та Мостиського прикордонного загону, персонал яких виконує завдання в аеропорту «Бориспіль», залізничній станції «Київ-пасажирський» та пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею.

Загалом конкурсний відбір відбувається як серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України так і цивільних громадян України. Всього ж планується відібрати близько 800 осіб.

Впродовж перших днів вже подали заповнені анкети 635 осіб, які виявили бажання проходити службу в реформованих прикордонних підрозділах. При цьому більшість, зокрема 525 осіб, саме з числа цивільної молоді, 320 з яких подали заявку в підрозділи ОКПП «Київ», а 205 – в відділ «Краківець».

Для прозорості відбору партнерами нинішнього етапу проекту Держприкордонслужби виступили Посольство США в Україні та Міжнародна організація з міграції. Крім того, подані анкети кандидатів обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства. Учасники, які відповідають вимогам Держприкордонслужби, допускатимуться до подальшого відбору.

Зазначимо, що для переможців конкурсу створено належний рівень мотивації служби. Зокрема грошове забезпечення молодшого персоналу на сьогодні складатиме близько 9 тисяч гривень на місяць. Також передбачено подальше кар’єрне зростання, професійна підготовка за міжнародними стандартами та сучасне екіпірування.

Запрошує громадян долучатися до конкурсу. З детальними умовами можна ознайомитись на сайті Держприкордонслужби за посиланням  або в Call-центрах за телефонами (044) 239-85-35 у Києві та (032) 258-50-38 у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ