Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

За три місяці у Львові буде розроблена нова маршрутна мережа

Мерія замовила розробку нової маршрутної мережі Національним університетом «Львівська політехніка», повідомила під час брифінгу директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталії Павлюк. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Орієнтовна вартість робіт - 99 тис грн. Маршрутна мережа, якою сьогодні користується Львів, розроблена ще 2007 року. У планах також - запровадження обов'язкової системи видачі квитків у маршрутках.

«Запровадження обов'язкової видачі квитка в маршрутках дозволить чітко контролювати прибутки підприємства. Для цього зараз розроблюється положення, визначаємо, яка організація буде це контролювати. Ми це запровадимо через 2-3 тижні.

В квітні ми повинні мати нову транспортну мережу, після цього ми можемо швидко провести усі конкурси, підписати на 5 років з перевізниками угоди і вимагати виконання тих умов, які будуть передбачені угодою. А це - і культура поведінки, і вигляд, і перевезення», - повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталії Павлюк.

Також Наталія Павлюк зазначила, що документи про підняття тарифу на проїзд у комунальному транспорті, зокрема, тролейбусах, трамваях та соціальних маршрутках, подано на розгляд у відповідні Міністерства. Пропонована вартість підняття - до 1,50 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ