Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За Януковича погіршилось фінансування регіональної угоди Львівщина-Кабмін

У Львівській обласній раді проаналізували стан виконання у 2010 році Угоди про соціально-економічний розвиток Львівської області. Про це повідомила прес-служба ЛОР.

Заступник голови Львівської обласної ради Валерія П'ятак провів нараду з питань виконання у 2010 році Угоди про соціально-економічний розвиток Львівської області, яку підписано між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою. У нараді взяли участь перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Мирон Янків, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, начальник головного управління економіки та інвестицій Львівської обласної державної адміністрації Денис Шмигаль, начальник управління просторового розвитку Львівської обласної ради Олег Паска.

Під час наради обговорили стан виконання Угоди у 2010 році та перспективи щодо фінансування заходів з державного, обласного та місцевих бюджетів у 2011 році.

За оперативною інформацією головного управління економіки та інвестицій ЛОДА, фінансування заходів за Угодою за 2010 рік з державного бюджету виконано на 33%, з місцевих бюджетів - на 8%.

Учасники наради констатували, що у порівнянні з 2009 роком фінансування Угоди вкрай погіршилось.

Прийнято рішення про спільні дії Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації щодо формування реальних пропозицій до додаткової Угоди з уточнення обсягів фінансування у 2011 років спільних заходів, передбачених Угодою щодо соціально-економічного розвитку Львівської області підписаною між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою та її узгодження в міністерствах та відомствах Кабінету Міністрів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ