Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Забави просто неба: у Личаківському районі Львова відзначили Свято Родини

Вчора у Личаківському районі Львова відбулось Свято Родини.

Найменших гостей забави розважали аніматори. Дітлахи мали нагоду отримати приємні подарунки, взявши участь у танцювальних конкурсах.

Як розповів один із співорганізаторів свята, депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андрій Рікота, такі забави заохочують сім'ї проводити більше часу разом.

"В теперішній непростий період дуже важливо знаходити час і ресурси для того, щоби бути поруч із рідними. Адже саме родинні цінності є базовими та визначальними для кожного українця. Тож, я радію, що нам вдалося об'єднати батьків та дітей довкола такого свята. І навіть погода нам в цьому неабияк посприяла! Провели "бабине літо" активно та на свіжому повітрі", - поділився Андрій Рікота.

Додамо. Депутат Львівської міської ради Андрій Рікота має за плечима 10-річний досвід депутатства. Чимало уваги приділяє благоустрою свого округу у Франківському районі. За сприяння депутата відремонтовано дороги та тротуари біля 26 з 30 будинків; облаштовано 7 зупинок громадського транспорту та 9 з 11 дитячо-спортивних майданчиків; реконструйовано 3 з 4 алей (четверта – в процесі). Також завершується облаштування міжквартальних велодоріжок та ремонт 2 стадіонів (Ліцей №2 та СЗШ №36)”..

За каденцію депутат подав 418 депутатських звернень та запитів, провів 101 прийом мешканців, відповів більше, ніж на 5 тис. дзвінків, 392 львів'янам надав матеріальну допомогу.

Публікацію підготовлено депутатами фракції партії ВО "Свобода" в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ