Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Недобросовісний забудовник сплатить понад 3 млн грн у бюджет Львова

Львівська обласна прокуратура через суд зобов’язала недобросовісного забудовника відшкодувати заборгованість зі сплати пайової участі у розмірі понад 3 млн грн. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі

Прокурори у суді довели, що у 2018 році між Департаментом економічного розвитку Львівської міської ради та забудовником багатоквартирних будинків укладено договір пайової участі.

За умовами договору будівельна компанія повинна була сплатити до місцевого бюджету внески на розвиток інфраструктури територіальної громади Львова. Проте вона не виконала своїх зобов’язань.

Внаслідок чого орган місцевого самоврядування позбавлений можливості використати ці кошти на будівництво об’єктів інфраструктури та соціальної сфери, зокрема закладів освіти, дошкільних навчальних закладів, парків і дитячих майданчиків тощо.

З метою захисту інтересів громади прокуратура звернулася до суду з позовом про стягнення з товариства цієї суми. Суд підтримав позицію прокуратури та задовольнив позовні вимоги у повному обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ