Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Zagoriy Foundation оголошує конкурс мінігрантів до Дня добрих справ

В рамках конкурсу буде обрано до 10 кращих ідей благодійних ініціатив. Переможці отримають до 25 000 грн на реалізацію проєктів.

Дедлайн подачі заявок — 13 жовтня. Проєкти мають бути реалізовані до Дня добрих справ #ЩедрийВівторок, який цього року святкується 1 грудня.

#ЩедрийВівторок – це частина міжнародного благодійного руху #GivingTuesday, коли кожен може долучитись до добрих справ та розповідати про них.

Подаватися на конкурс мінігрантів можуть: громадські та благодійні організації, благодійні фонди, які зареєстровані на території України та мають код неприбутковості, а також навчальні заклади (школи, коледжі, університети тощо) та релігійні організації.

Щоб податися на мінігрант, варто запропонувати ідею благодійної ініціативи, зареєструватися на сайті #ЩедрийВівторок за посиланням, заповнити форму та чекати на відповідь.

Перевага надається проєктам, які впроваджують інноваційні та креативні форми благодійних акцій, а також спрямовані на залучення дітей та молоді та благодійності. Ще один важливий критерій — системний та комплексний підхід до роботи з обраною проблематикою.

Результати будуть оголошені на офіційних сторінках #ЩедрийВівторок до 30 жовтня 2020 року.

Довідка:

#ЩедрийВівторок – це Всеукраїнський День добрих справ, аналог всесвітнього благодійного руху GivingTuesday. Україна стала 154-ю країною, що долучилося до світової ініціативи. #ЩедрийВівторок проходить кожного року в перший вівторок після Дня подяки і цього року святкується 1 грудня.

Фонд Zagoriy Foundation був створений у 2015 році Глібом, Катериною та Володимиром Загоріями для реалізації благодійних проєктів. Zagoriy Foundation системно впроваджує накопичений поколіннями сім'ї Загорій досвід благодійництва. Пріоритетним напрямом діяльності фонду є розвиток культури благодійності в Україні. В цьому напрямі Фонд впроваджує сталі проєкти й окремі активності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ