Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Загиблий співробітник „Титану” охороняв депутата Львівської облради

Співробітник „Титану”, тіло якого було знайдено сьогодні на Сихові з вогнепальним пораненням, охороняв відомого львівського бізнесмена, депутата Львівської обласної ради Ярослава Дубневича. Цю інформацію в коментарі „Гал-info” підтвердив сам Дубневич.
„Він був одним із моїх охоронців”, – повідомив Дубневич, який розповів, що зараз правоохоронні органи працюють над версією необережного поводження загиблого зі зброєю. За словами Ярослава Дубневича, сьогодні охоронець з невідомих причин не вийшов на роботу.
„Це була прекрасна людина, – характеризує загиблого Дубневич, кажучи, що не зауважував жодних змін у його поведінці. – Він був толерантним і стійким”.
Як повідомив Ярослав Дубневич, зараз він вирішує питання щодо надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого.
Нагадаємо, що сьогодні, 6 березня, на вулиці Вулецького (неподалік заводу "Іскра", Сихів) виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням який виявився працівником спецпідрозділу „Титан” і загинув під час виконання службових обов’язків. Як повідомив «Гал-info» начальник УДСО ГУ МВСУ у Львівській області Михайло Дзюдзь, чоловік їхав для виконання службових обов’язків – охорони бізнесмена. «Це правоохоронець з десятирічним стажем, — зазначив Михайло Дзюдзь. — У нас не було до нього ніяких застережень, і я не знаю, чому так сталося».
Одна з версій правоохоронців, що співробітник „Титану” вчинив самогубство.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ